Hope you can help me. I had a successful install of Qmail-1.03 on my RH9 server
However, on the process of testing Qmail the follwing error appeared:

Dec 3 14:47:52 ns2 qmail: 1070434072.952875 starting delivery 2: msg 560017 to
remote neilse@domain.com
Dec 3 14:47:52 ns2 qmail: 1070434072.952923 status: local 0/10 remote 1/20
Dec 3 14:48:52 ns2 qmail: 1070434132.946922 delivery 2: deferral: Sorry,_I_wasn
't_able_to_establish_an_SMTP_connection._(#4. 4.1)/
Dec 3 14:48:52 ns2 qmail: 1070434132.946974 status: local 0/10 remote 0/20
Dec 3 14:56:15 ns2 qmail: 1070434575.966042 starting delivery 3: msg 560019 to
remote neilse@domain.com
Dec 3 14:56:15 ns2 qmail: 1070434575.966091 status: local 0/10 remote 1/20
Dec 3 14:56:15 ns2 qmail: 1070434575.968514 delivery 3: deferral: Sorry,_I_wasn
't_able_to_establish_an_SMTP_connection._(#4. 4.1)/
Dec 3 14:56:15 ns2 qmail: 1070434575.968569 status: local 0/10 remote 0/20

I tried manually tested my SMTP if connection was allowed and the it resulted like the follwing:

[root@webmail root]# telnet ns2.domain.com 25
Trying 192.168.0.2...
Connected to ns2.domain.com.
Escape character is '^]'.
220 ns2.domain.com ESMTP
EHLO
250-ns2.domain.com
250-AUTH LOGIN CRAM-MD5 PLAIN
250-AUTH=LOGIN CRAM-MD5 PLAIN
250-PIPELINING
250 8BITMIME

I tried sending mail using telnet however viewing the logs had the same log output as above.
I use giptables for my firewall and SMTP have all the required permission to go-out the network.

How can I resolve the problem? And how can I add mail user in Qmail? How can I assing emails to individuals and group email?