Results 1 to 6 of 6

Thread: ut2003 sound

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    89

    ut2003 sound

    wahoo ut2003 installed and it's running and i'm fragging, but i can't hear anything. i have an SiS7012 (NOT 7018), and i have the correct kernel chunk etc compiled in, xmms works, but mpg123 doesn't. i dunno i've never understood sound in linux very well, i'm not sure what i need to do to be able to hear my gunshots. i'm really not sure if my sound is configured incorrectly or if UT is configured incorrectly.

    also it looks like there is another post about this but i tried running in user mode instead of root and that didn't change anything. any ideas?

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:ut2003 sound

    permissions issue?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    89

    Re:ut2003 sound

    That is quite possibly the vaguest answer anyone could have given me.

    Except maybe.... you know I really can't think of a vaguer answer. Is it correct to say vaguer? Or does one have to say more vague? Am I even spelling vague right?

  4. #4
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:ut2003 sound

    how is it vague?

    check your ut2k3 folder and see if the permissions are set right on the files.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    89

    Re:ut2003 sound

    I guess it really wasn't that vague.
    Anywho I found a site about it anyways, you had to update a certain file or something or other...

    I don't remember where but if anyone really wants to know ask me and I'll try to find it.

  6. #6
    Mentor Stuart's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    nb.ca
    Posts
    1,087

    Re:ut2003 sound

    Hey grimey, could you see if you can find that? is it in the ut2003 readme or no?

    Oooh! I just found the loki_update tool! How neat!

Similar Threads

  1. MOVED: Internet UT2003
    By trickster in forum Linux - General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2003, 04:27 AM
  2. Internet UT2003
    By bizzowizzo in forum Windows - General Topics
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-2003, 04:04 AM
  3. UT2003 questions
    By airhead in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2003, 09:24 AM
  4. I just INSTALLED my UT2003 =)
    By rick420 in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 33
    Last Post: 12-19-2002, 10:10 AM
  5. UT2003
    By friskydrifter in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 14
    Last Post: 11-24-2002, 09:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •