Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
TV Card - Picture no sound
Results 1 to 8 of 8

Thread: TV Card - Picture no sound

  1. #1

    TV Card - Picture no sound

    Ok I finally installed windows got the tv card working switched back to linux and now my tv card works in linux. BUT I pluged the output of the tv card to my stereo and I get NO sound. I got the Pinnacle PCTV in Gentoo.

    Thanks

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:TV Card - Picture no sound

    Is the tv card doing analog, stereo digital? That may do it. Check the input selector too.

  3. #3

    Re:TV Card - Picture no sound

    I am not really sure. I'm using tvtime. Since xawtv is not working. But I have stereo selected not sure if its digital and analog. In windows sound works ok.

  4. #4
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:TV Card - Picture no sound

    hmm, in that case is their a configuration inside the app that would have audio output levels? It seems like the settings on the reciever/stereo and the connection are correct. It seems like this is a software issue.

  5. #5

    Re:TV Card - Picture no sound

    tvtime only gives me option for SAP-Stereo-Mono.
    What other good tv are out there besides xawtv?

  6. #6
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:TV Card - Picture no sound

    Have you tried Geexbox ?

  7. #7

    Re:TV Card - Picture no sound

    [quote author=Schotty link=board=1;threadid=7833;start=0#msg71800 date=1065114086]
    Have you tried Geexbox ?
    [/quote]
    Geexbox didn't load all the way. But extensive google serching I found out that I have to specify card type. Will try it and post result.

  8. #8
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:TV Card - Picture no sound

    Geexbox works flawless here. Thats why I reccomended it. Definitely keep me posted.

Similar Threads

  1. sound card problem
    By arun.salian in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2007, 04:04 PM
  2. Sound card question?
    By tyty in forum Windows - General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2007, 06:54 PM
  3. no picture no sound
    By joe in forum Suse
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2006, 03:10 AM
  4. ISA Sound Card
    By cj171 in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 01-21-2003, 05:03 PM
  5. Red Hat 7.2 and my Aureal Sound card
    By imported_mikeL in forum Linux - General Topics
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2002, 09:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •