Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Strange: Debian - very slow net connection.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange: Debian - very slow net connection.

  1. #1

    Strange: Debian - very slow net connection.

    This problem appears two/three times per month, and then disappears with no reason.
    After starting system, my internet (LAN works fine) connection begins to slow down. Usually I have about 15 - 25 kb/s. And minute or two after I start my Debian it begins to slow down, and after 4 - 5 minutes I have 2 - 3... Addictionally, two strange things happen:

    -the diagram of the transfer is regular: tens seconds of 0,5-5 kb and then very short jump to 10 - 20 kb. Then - dozens of seconds of 3 kb transfer. It looks like that: [2; 0.4; 4; 2; (....); 3; 0.2; 15; 0.6; 2; (...)12...] I don't have own website, so I can't put a odd screenshot from gkrellm there, but if someone is interested, I will send it via e-mail (5 kb).
    -If I close for some seconds all programs that use connection, and then start them, all starts from the beginning. Transfer is good for a while and then gradually slows down...

    In the same time mates from my LAN have good transfer. When I change to WinXP (i have both, Linux and Win) I have normal transfer and it doesn't slow down. When I back to Debian - it begins again. I had this problem before, it lasted for a half/whole day. And next with no reason all was allright. This time it has been going on for two days and I don't know when it ends...

    Somebody knows the answer ? I will be very gratefull.

    P.S. Sorry for my english. If some parts of my post are not uderstandable to You, please write it. I will do my best to correct them.

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re:Strange: Debian - very slow net connection.

    What version are you using? Stable, testing, unstable??

    I haven't noticed it on stable YET ......

  3. #3

    Re:Strange: Debian - very slow net connection.

    I'm using Woody 3.01 with KDE 3.1.1.

Similar Threads

  1. Strange home network problems, debian router
    By mudroprogramer in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2009, 07:32 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-06-2007, 04:52 PM
  3. Something is strange
    By in forum Announcements and Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2002, 09:33 AM
  4. something strange....
    By pbharris in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2002, 01:08 PM
  5. strange
    By agar in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2002, 08:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •