I tried to get the home network masquerade thing going and everything was going flawless (should have tipped me off) until i tried to execute the iptables script. This is the results
[root@localhost matt]# ./firewall
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: init_module: Device
or resource busy
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including inva
lid IO or IRQ parameters
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: insmod /lib/modules
/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: insmod iptable_nat
failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: init_module: Dev
ice or resource busy
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including inva
lid IO or IRQ parameters
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: insmod /lib/modu les/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: insmod ip_conntr ack_ftp failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: init_module: Dev ice or resource busy
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including inva lid IO or IRQ parameters
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: insmod /lib/modu les/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_conntrack.o: insmod ip_nat_ft p failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: init_module: Device or resource busy
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including inva lid IO or IRQ parameters
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: insmod /lib/modules /2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o failed
/lib/modules/2.4.18-3/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_tables.o: insmod ip_tables fa iled
iptables v1.2.5: can't initialize iptables table `nat': iptables who? (do you ne ed to insmod?)
Perhaps iptables or your kernel needs to be upgraded.

I am using the pet from here to run off of. If Needed I can post the script that i got from there.

10Ded