Results 1 to 10 of 10

Thread: is it just me??

  1. #1
    Mentor
    Join Date
    May 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,473

    is it just me??

    or is everyone having a hard time with LJR today?

    I couldnt get on last night at all, i kept getting the phpwebhosting.com page

    today it's just REALLY slow i keep getting cannot find page errors.

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re:is it just me??

    It was really slow. It seems faster now. Who knows? We have been getting ass raped by virus infected mail that our virus server has been catching. Maybe that has something to do with it......

  3. #3
    Mentor
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,672

    Re:is it just me??

    They were patching the server for the new PHP vulnerability a couple days ago. It must have broke something on the server, they were working on it last night and this morning. It seems to be working fine now.

  4. #4
    Mentor
    Join Date
    May 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,473

    Re:is it just me??

    3:35 est ........ it is butt ass slow right now !!!! i get " The page cannot be displayed" errors moving from forum to forum.

    Maybe it is just me???

  5. #5
    Mentor
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,672

    Re:is it just me??

    [quote author=boblucci link=board=18;threadid=4430;start=#44148 date=1028230553]
    3:35 est ........ it is butt ass slow right now !!!! i get " The page cannot be displayed" errors moving from forum to forum.

    Maybe it is just me???
    [/quote]

    I think it's your connection, works fine for me.

  6. #6

    Re:is it just me??

    Just about 15 minutes ago, I couldn't connect to it for about 5 minutes. It resolved fine, just wouldn't connect.

  7. #7

    Re:is it just me??

    It's going up and down for me ... but it's usable now :P

  8. #8
    Mentor
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,672

    Re:is it just me??

    I contacted phpwebhosting and got this response:

    My site http://www.linuxjunior.org is completely inaccesible. It's been up and down the last couple of days. It appears to be a problem with the server, since I can't log in to my control panel either.

    [Updated: August 1, 2002, 6:01 pm by Support]

    Hi,

    This seem to be a problem on our end.* Our system admin is working to permanently correct this error.* It should be back up shortly.* Sorry for any inconvience this may have caused.

    Let me know if you need anything else!

    Best Regards,

    Josh

  9. #9

    Re:is it just me??

    it has been reall spotty for me tonight too...

  10. #10
    Advisor NGene's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Turku, Finland
    Posts
    662

    Re:is it just me??

    [quote author=Evil Honkey Kenshi link=board=18;threadid=4430;start=0#44159 date=1028235831]
    I couldn't connect to it for about 5 minutes. It resolved fine, just wouldn't connect.
    [/quote]

    I had exactly the same problems yesterday. Well, now it seems to be all ok again, at least for me.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •