Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: POS VIA onboard sound

  1. #11

    Re:POS VIA onboard sound

    I have a friend who had big trouble with his Via laptop soundcard. It turned out that he needed a patch for it because it was a bug in the OSS driver. (This was in 2.4.18) so if you have some spare time, you might want to try 2.4.19-rc1 (?) and see if that works. I'm still using OSS here with my SB Live but eventually I might get around to using the ALSA support in the 2.5.x series

  2. #12
    Mentor
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    1,666

    Re:POS VIA onboard sound

    I am using 2.4.18 so I will change. Hmmm... hopefully it will fix the problems.
    Cheers
    CP

Similar Threads

  1. Onboard Sound
    By johnmann in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2003, 03:02 PM
  2. Onboard sound
    By johnqpublic in forum Linux Distros
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2003, 02:02 AM
  3. onboard sound problem!!
    By dox in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-2003, 12:39 AM
  4. Onboard Sound
    By kornp in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2002, 01:02 AM
  5. SoundCard: onboard sound vs PCI card
    By Blaqb0x in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 4
    Last Post: 05-26-2002, 10:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •