Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Uh, wtf?
Results 1 to 4 of 4

Thread: Uh, wtf?

  1. #1

    Uh, wtf?

    I can access all of the forums, but when I try to go to Technical Support, it times out. That's the only forum that does that though. What's happening?

  2. #2
    Mentor
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,672

    Re: Uh, wtf?

    Works fine for me. ???

  3. #3

    Re: Uh, wtf?

    That's completely messed.

  4. #4

    Re: Uh, wtf?

    The weirdest part is that I can even access the threads in Technical support if I get the links elsewhere (last 30 posts on LJR, etc), but I can't actually get to the Tech support forum itself.

    Weird! ???

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •