Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

  1. #1
    Guest

    sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    the server seems to be getting slower every day. loading the pages has gotten a bit slower, but the worst part is the response time from the server. sometimes i press a link for a forum and it takes about 6 to 7 seconds before the server starts responding and starts sending me my precious html. This never used to be a problem but lately it's getting worse.

  2. #2

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    strange i didnt notice any slow downs lately

  3. #3

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    Neither, and I'm connected at 28kbs ;D

  4. #4
    Moderator
    Advisor
    redhead's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    811

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    Yeah, the servers seems to be gettign slower from time to time.. I've mainly experienced it, when its articles with more than ~8 replys, it loads like 2/3, then it suddently halts,and the loading of the rest seems to take forever, as if someone just took away all your bandwith.
    A quick "Stop loading"+"Reload page" seems to get it going again.

    I have only experienced it one time when replying. One time it timedout, but the server had my reply stored.. It was just the reload of the thread that I didn't get.

  5. #5
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow


    it loads like 2/3, then it suddently halts,and the loading of the rest seems to take forever, as if someone just took away all your bandwith.
    Yeah... same here as well...

  6. #6
    Mentor
    Join Date
    May 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,473

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    i noticed it, i thought it was just my connection.

  7. #7

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    Same happens to me once in a while. Loads the first part of the page and then stalls for a couple of seconds before it continues to load the remaining.

    Other times it's as fast as LNO.

  8. #8

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    yea its getting quite bad. ii'm hoping that sql version is stable soon....

  9. #9

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    I've noticed some slowdowns as well, though it seems pretty speedy right now

  10. #10

    Re: sloooooooooooooooooooooooooooooooow

    It seems to be pretty fast for me most of the time....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •