Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
mouse newbie question
Results 1 to 5 of 5

Thread: mouse newbie question

  1. #1
    Guest

    mouse newbie question

    hi, right now x is using /dev/mouse and when I start x, it says 'no such device.' I have a usb mouse, so how do I determine which device my mouse is? thanks

  2. #2

    Re: mouse newbie question

    hello,
    the entry /dev/mouse is always a link to the real device, if USB then I would guess it is in /dev/input/mice - at least that is how it is set up on my system, does the mouse work at all?

  3. #3
    Guest

    Re: mouse newbie question

    no I have not used a mouse yet. I tried /dev/input/mice in the x config file, but still the same 'failed to initialize core pointer' 'no such device' error.

  4. #4

    Re: mouse newbie question

    hello,
    what distro are you using? have you tried to re-run whatever tool you used to set up Xwindows?

  5. #5
    Guest

    Re: mouse newbie question

    im using Slackware 8.0. well i ran mouseconfig and xf86config again but said im using a ps/2 mouse, and used ps/2 protocol and now x started like a champ and the mouse worked perfectly.

Similar Threads

  1. Mouse not found in Slackware 10 - Newbie
    By adriant in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 18
    Last Post: 10-25-2004, 08:25 AM
  2. newbie CVS question
    By countach44 in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2004, 05:51 AM
  3. Newbie....First Question.
    By Brandonium in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2003, 06:52 PM
  4. QT Newbie Question
    By Tyr_7BE in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2002, 02:32 AM
  5. Newbie Question
    By hyxodus in forum Linux - General Topics
    Replies: 4
    Last Post: 03-07-2002, 01:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •