Results 1 to 4 of 4

Thread: SWAT probs

  1. #1

    SWAT probs

    I'm having prob logging into SWAT. I can pull it up in a browser, but when I get to where I have put in the user/pass, it rejects it. I've tried both my 'root' and all my 'user' info. I have my /etc/xinetd.cond, and /etc/xinetd.d/swat set to 'user = root'. I'm using SAMBA 2.2.3a-20020206.

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re: SWAT probs

    My brain might be just fscking with me but I do recall admin working with it. I do know for a fact that it is used in webmin, but I am pretty sure it works in Swat. If not, its that other thing.... yeah that!

  3. #3
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re: SWAT probs

    I'm assuming that you did export your users' password to Samba passwords? And when you set up your SWAT, you made SWAT admin as root?? And try "user=root" as no space.

  4. #4

    Re: SWAT probs

    Hmmm....exporting them? I added them via 'smbpasswd'.

Similar Threads

  1. Problems encrypting swat
    By onewaydave in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2010, 10:04 AM
  2. Swat issues
    By paleogryph in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2005, 01:18 PM
  3. SWAT - Ecryption
    By hornet in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2005, 12:38 PM
  4. SWAT
    By cherokee in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 4
    Last Post: 05-13-2004, 02:29 AM
  5. SWAT in RH 7.3
    By xgtr in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2002, 06:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •