Results 1 to 3 of 3

Thread: old Yamaha sound card issue

Hybrid View

  1. #1

    old Yamaha sound card issue

    have an OPL3-SA3 sound card -when i first loaded os the kudzu came up and i opted for the "configure" option when it asked about the card - i get no sounds from it though.
    it lists in the hardware browser as sound board - unknown, with the driver listed as: opl3sa2.
    it is also listed in the hardware browser under "unknown devices" with a driver listing as: ns588.

    am running rh 7.2 -
    any info on getting sound out of it will be greatly appreciated.

  2. #2

    Re: old Yamaha sound card issue

    hello,
    have you tried to run sndconfig ? if so and it is still not working check out this page:
    http://www.linuxhq.com/kernel/v2.4/d.../OPL3-SA2.html

  3. #3

    Re: old Yamaha sound card issue


    hello,
    have you tried to run sndconfig ? if so and it is still not working check out this page:
    http://www.linuxhq.com/kernel/v2.4/d.../OPL3-SA2.html
    thanx for the heads up!

Similar Threads

  1. Suse 10.0 YAST Issue with Sound Level
    By vwgtiturbo in forum Suse
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2006, 07:45 AM
  2. Sound Card: Yamaha OPL3 SAx
    By shebang in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2004, 12:50 AM
  3. ISA Sound Card
    By cj171 in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 01-21-2003, 05:03 PM
  4. PCMCIA Network Card Issue
    By Bogler in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2002, 08:19 PM
  5. MOVED: PCMCIA Network Card Issue
    By Spot in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2002, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •