Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
bluefish probs
Results 1 to 4 of 4

Thread: bluefish probs

Hybrid View

  1. #1
    Guest

    bluefish probs

    Hey guys.had something strange happen yesterday. I installed bluefish on my workstation yesterday. It runs fine as an unpriveledged user (my normal login), but wont run at all as root. I can edit my webpage, but cant save it as the user, so Im kinda screwed. I tried to uninstall it (rpm), and it says that the package isnt even installed. If anyone has any info on what the heck is going on, Im all ears.

  2. #2
    Moderator
    Good Guru
    Schotty's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    5,760

    Re: bluefish probs

    try forcing another install of the rpm and then remove it then. Maybe the RPM database doesnt see the RPm as ever being installed, or it didnt install correctly.

    rpm -Uvh --force bluefish.rpm

  3. #3

    Re: bluefish probs

    For security reasons, Bluefish will not run as root.

    There is a way around this,

    As root, execute the following command:

    bluefish -s

  4. #4
    Guest

    Re: bluefish probs

    Good answers on both counts. I was talking with Kernel Killer last night on irc, and he brought up a good point. It was a rights issue with the exported nfs folder that I was using for my web directory. This morning I changed some stuff in the perms and it works like a big dog now as my reg user. Thanks for the help!

Similar Threads

  1. Farging ME probs
    By Big_Bob in forum Windows - General Topics
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2005, 03:49 AM
  2. dma probs with 2.4.22 kernel
    By in forum Linux - General Topics
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2003, 03:19 AM
  3. Linux probs
    By torch in forum Linux - General Topics
    Replies: 17
    Last Post: 09-02-2002, 08:09 PM
  4. gfx probs
    By doggiebone in forum Redhat / Fedora
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2002, 08:15 PM
  5. apache and php rpm probs
    By mountainman in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 16
    Last Post: 03-26-2002, 10:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •