Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
configuring fonts in Mozilla 0.9.6
Results 1 to 5 of 5

Thread: configuring fonts in Mozilla 0.9.6

  1. #1

    configuring fonts in Mozilla 0.9.6

    Hi all,

    I've been having a small problem with Mozilla 0.9.6 and configuring the fonts. When I enter the preferences of Mozilla and choose the fonts that I'm wanting to use, it will not save them. When I shut down Mozilla and then later restart it, the default fonts are there again (Abisource-arial, I think). This is happening on my Red Hat 7.2 box, both at home and at work, and on my SuSE 7.3 box. This very confusing. When I setup the fonts in Konqueror and Galeon, they work fine.

    Thanks for the help.

  2. #2

    Re: configuring fonts in Mozilla 0.9.6

    hello,
    i don't know if this helps or not but are the fonts enabled in your XF86Config file? for me it is Load "type1" under the modules section.

  3. #3

    Re: configuring fonts in Mozilla 0.9.6

    Thanks for the reply.....

    Well, Load "type1" was not in the XF86Config file so I entered it there. Unfortunately, that didn't fix the issue.

    I'm thinking of downgrading to 0.9.5 to see if the problem persists. I think this all started when I upgraded to 0.9.6.

    Thanks for the help, though.


  4. #4

    Re: configuring fonts in Mozilla 0.9.6

    Well,

    I just reinstalled Red Hat 7.2 on another machine. The version of Mozilla that ships with Red Hat 7.2 worked just fine (saved the fonts after I changed them). I upgraded to 0.9.6 and now I'm unable to save the fonts. This is very confusing.

    ???

  5. #5

    Re: configuring fonts in Mozilla 0.9.6

    Well, now I'm having problems getting Mozilla 0.9.6 to save anything that I change in the preferences. *At work, I'm running Red Hat 7.2 and just upgraded to Mozilla 0.9.6. *It won't save the fonts or the even proxy settings that I entered.
    I downgraded to 0.9.5 and everything works great. *

    For kicks, here at home on my SuSE box I made a bunch of changes to the preferences of 0.9.6. *When I closed out of the preferences and went back in, everything went back to the defaults. *

Similar Threads

  1. Mozilla Crap Fonts
    By dwainsworld in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 9
    Last Post: 02-10-2004, 05:46 AM
  2. RH9: Mozilla 1.5a fonts
    By Blaqb0x in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2003, 09:31 PM
  3. Help my Mozilla Fonts
    By pbharris in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2002, 03:16 PM
  4. mozilla fonts
    By cameron in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2002, 02:41 AM
  5. Mozilla Fonts
    By cga in forum Announcements and Suggestions
    Replies: 29
    Last Post: 03-16-2002, 08:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •