Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: My Slow Server

  1. #1

    My Slow Server

    I just reinstalled Debian on my dino 486 4 100MHZ and it has apache with php and mysql to run phpnuke...
    When I load my page http://gabe.mine.nu It seems AWFUL slow but I onlw see 50% of the cpu being used up when I load pages... What should I do so it wont be so slugish?

  2. #2

    Re: My Slow Server

    hmm .. its average .. could be faster but its not a problem ..

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    419

    Re: My Slow Server

    Index page loaded pretty fast.

    A side question, are you running your web server behind a router or anything? If you are, do you have a static or dynamic IP?

  4. #4

    Re: My Slow Server

    I do have it behind a router... dynamicly because if I give it a static Ip the connection closes like after two hours... I already called netgear 5 times and they tell me to do stupid crap which I dont think will fix it... And at the same time tell me that I cant run a webserver with a dynamic ip from my isp... >

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    419

    Re: My Slow Server

    I'm having troulbe getting my web server working. After a while I found the virtual host was set to :443 so I changed that to :80 and I'm restarting right now (just restarting the service never seems to work). I have my router set to forward to port 80 now so hopefully I can get it to work. One thing that bugs me, the thing must you SSL to connect or it just can't access the page. How do I configure my system to allow regular connections?

  6. #6

    Re: My Slow Server

    443 is ssl port so putting it on 80 should fix that.

  7. #7

    Re: My Slow Server

    I think mySQL's speed is mostly determined by hard drive speed. On a 486 the hard drive speed is pretty slow. That could be why. The page didn't load for me BTW

  8. #8

    Re: My Slow Server

    yeah I am not able to open it at work... Not sure what went wrong.... I'll check when I get back home...

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    419

    Re: My Slow Server

    tell me if it works. http://maverick.linux-site.net

  10. #10
    Guest

    Re: My Slow Server


    I just reinstalled Debian on my dino 486 4 100MHZ and it has apache with php and mysql to run phpnuke...
    When I load my page http://gabe.mine.nu It seems AWFUL slow but I onlw see 50% of the cpu being used up when I load pages... What should I do so it wont be so slugish?
    Do you ABSOLUTELY need PHP-Nuke? If not, if you just want to do a simple page like me (http://darkhost.mine.nu:81), use the boa webserver instead (apt-get install boa). It's MUCH lighter and it's extremely fast. For something simple, Boa is very very nice.

Similar Threads

  1. Very Slow XP
    By shyampc in forum Windows - General Topics
    Replies: 4
    Last Post: 07-25-2007, 05:31 AM
  2. server running slow
    By pankajkarde in forum Redhat / Fedora
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2007, 06:29 AM
  3. mount NFS server too slow
    By iceman in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2005, 07:19 AM
  4. KDE 3 slow
    By TeRG in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 17
    Last Post: 09-18-2002, 03:57 PM
  5. Slow Lately??
    By jmbrinks in forum Announcements and Suggestions
    Replies: 17
    Last Post: 03-16-2002, 06:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •