Hi,

I'm trying to connect to my ISP with wvdial. I ran wvdialconfig and edited some files to enter my username and password. It gives me the following error. I double-checked that my username and password were correct. What could be going on? I'm running wvdial on debian woody. Tell me if there is more information you need.

Thanks.

--> WvDial: Internet dialer version 1.42
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATDT <8689683>
--> Waiting for carrier.
ATDT <8689683>
CONNECT 115200
--> Carrier detected. *Waiting for prompt.
Welcome to LanMinds (toolshed s33)
login:
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
Invalid Login
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
Invalid Login
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Don't know what to do! *Starting pppd and hoping for the best.
--> Starting pppd at Sat Feb 23 11:59:43 2002
--> PPP daemon has died! (exit code = 2)
--> Disconnecting at Sat Feb 23 11:59:44 2002
--> Auto Reconnect will be attempted in 5 seconds
--> pppd error! *Look at files in /var/log for an explanation.
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Modem not responding.
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized.
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 S11=55 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATDT <8689683>
--> Waiting for carrier.
ATDT <8689683>
CONNECT 115200
--> Carrier detected. *Waiting for prompt.
Welcome to LanMinds (toolshed s33)
login:
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
Invalid Login
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
Invalid Login
login:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: <barbarac>
<barbarac>
Password:
--> Don't know what to do! *Starting pppd and hoping for the best.
--> Starting pppd at Sat Feb 23 12:00:25 2002
--> PPP daemon has died! (exit code = 2)
--> Disconnecting at Sat Feb 23 12:00:25 2002
--> Auto Reconnect will be attempted in 10 seconds
--> pppd error! *Look at files in /var/log for an explanation.
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Modem not responding.