Results 1 to 2 of 2

Thread: IBM AIX + Putty problem

  1. #1

    IBM AIX + Putty problem

    I'm not exactly sure where my problem is. I use putty to connect to various spots and haven't had many issues like this before.

    I'm connecting to an IBM AIX box via Putty Telnet.

    Using the "default" settings... most of the extended keys (insert, delete, home, arrows, keypad, etc) don't work like "normal". I tried a different Telnet program (IVT VT220) and had the same experience.

    I was wondering if anyone knew where I could find some good advice on how to adjust AIX or Putty to act "normally" (up arrow goes thru history, left/right arrows go... well... left/right... delete works... etc)

  2. #2
    This would be due to the korn shell and not AIX. Try using bash under AIX, or what I do is run "set -o vi", then use keys just as you would in vi for navigation on the CLI.

Similar Threads

  1. PuTTY private key passphrase stealing attack
    By Kernel_Killer in forum Security
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2010, 04:50 PM
  2. x-windows tru putty on xp ?!?!
    By bojan in forum Redhat / Fedora
    Replies: 3
    Last Post: 01-26-2007, 07:31 PM
  3. Connecting using Putty
    By mlofgren in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2006, 01:50 AM
  4. Putty Appreciation Post
    By coltrane in forum General Chat
    Replies: 32
    Last Post: 08-13-2002, 07:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •