Results 1 to 3 of 3

Thread: problem with GNOME

  1. #1

    problem with GNOME

    hello !
    after i restart my Fedora 8 i cant log in via GNOME it gives me command line , when i log in with root and checking /tmp i can find directory gnom-system ...

    what can i do to return back


    it shows this "Le serveur d'affichage a été arrêté prés de 6 fois dans les 90 dernières secondes."


    anyhelp will be appreciated

  2. #2
    Administrator Advisor peter's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    882
    Try http://www.linuxhomenetworking.com/w...x_Boot_Process

    Look at the sections on "Getting a GUI console" and "Determining the Default Boot runlevel"

  3. #3
    Advisor beezlebubsbum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Australia
    Posts
    735
    have you made any changes to your X setup recently?
    My Website: http://ttgale.com
    My Website Uptime: http://img.uptimeprj.com/holastickbo...dee9bae2e2.png
    My Server Specs: AMD Athlon X2 3800+, 2gb DDR2 RAM, 1.5TB HDD, Ubuntu 9.10
    My Gaming PC: Intel Core 2 Duo 2.93ghz, 4gb DDR2 RAM, 9800GTX+

Similar Threads

  1. Problem with my GNOME
    By ubunfan in forum Linux - General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2011, 10:57 AM
  2. Gnome Problem
    By GhostDawg in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 8
    Last Post: 12-17-2004, 05:35 PM
  3. Problem creating MENU ITEMS in RedHat 8.0 KDE and GNOME
    By rameshvl in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2003, 07:32 AM
  4. Gnome IM??
    By Tyr_7BE in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2003, 09:15 PM
  5. Installing Gnome apps without gnome.....
    By CP in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2002, 12:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •