I'm working on new project from My house which has DSL. DSL modem/router/bridge.Ive changed LAN settings and port settings.can see modem and My FC8 server,but cant see outside or internet. reset modem to square one and internet works. anyone that can help explain or give some steps with the bridging. I'm not use to DSL. Mostly T1 or larger and usually dont deal with router side at work.
Modem is Zhone-Paradyne 6381-A3-200 ADSL2+ /R Bridge/Router.
Eth0=My network
Eth2= ISP modem side

[root@www ~]# ifconfig

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:40:F4:5D:48:10
inet addr:192.168.0.5 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::240:f4ff:fe5d:4810/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:74 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:16984 (16.5 KiB)
Interrupt:11 Base address:0x8800

eth2 Link encap:Ethernet HWaddr 00:02:41:00:45:76
inet addr:192.168.41.125 Bcast:192.168.41.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::202:41ff:fe00:4576/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:276 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:329 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:172115 (168.0 KiB) TX bytes:36991 (36.1 KiB)
Interrupt:9 Base address:0x6c00

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:5096 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:5096 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:5454770 (5.2 MiB) TX bytes:5454770 (5.2 MiB)

[root@www ~]#

From Dyndns or outside internet access message:

An attempted connection to 207.144.135.22:80 was refused. This typically indicates that there are no services available on that port, but that it is NOT being blocked by a firewall or your ISP.

Try again

dyndns.com is seeing My external IP as 207.144.135.22
n reference to router side:

eth2 ( server NIC )is connected to router....

If eth2 is set to dhcp mode.the router assigns the 192.168.41.##
and I can get internet.

if I set static ip for eth2 to say maybe 192.168.1.11 (.2-.10 reserved for router DHCP . I get no internet, but i can access router(192.168.1.1) login and setup.

eth0 is private network NIC.