Results 1 to 4 of 4

Thread: Mail relay problem

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    92

    Question Mail relay problem

    Hi all,
    I am currently using openwebmail.In the .procmailrc file system administrator have the authority to send the mail to all, but suddenly mail addressed to all not going to anyone , the proc_log shows that "Could not deliver the message for past 4 hours" I have tried again but again it fails.Please help me what is the solution...its urgent.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    92

    Thumbs up

    I have solved the problem.Thanks for co operating with me.

  3. #3
    What was the problem, and what was your solution?
    arrogance breeds ignorance

    Screaming Electron, Full of BSD Goodness

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    92

    Thumbs up

    I have already posted my problem in my thread...After viewing the .procmailrc file I found some non valid users in the file.Then I dump the previous one and after that i add the new users.After that it is now working fine.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-21-2011, 12:06 AM
  2. evolution mail Restore problem...please help
    By saswata in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2007, 10:28 AM
  3. Mail relay in Openwebmail
    By saswata in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2007, 04:08 PM
  4. problem with virus through mail server
    By orko in forum Linux - General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 09-13-2004, 07:48 PM
  5. Postfix to relay through a different mail server for certiant hosts
    By gorn in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2003, 02:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •