Results 1 to 2 of 2

Thread: How to refresh Squid Cache?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    India
    Posts
    2

    How to refresh Squid Cache?

    How to refresh Squid Cache on $ or # Prompt. I need a single command.

  2. #2
    Administrator Advisor peter's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    882
    The refresh settings are done with the refresh_pattern commands in the squid.conf file. If your cache isn't refreshing properly it could be due to the time being set incorrectly on your squid server.

    For the web browser clients, "shift - refresh button" will force the browser to get the latest version of the web page from either the end website or the squid proxy server.

    To forcefully clear the entire cache you'd probably have to restart the squid daemon.

    Code:
    #/etc/init.d/squid restart

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-27-2013, 11:57 PM
  2. How to refresh Squid Cache?
    By dharmendra2u in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2007, 06:43 AM
  3. Red Hat 8.0 Refresh Problems
    By mborrill in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2002, 04:19 PM
  4. SQUID CACHE
    By linuxnewbie in forum Redhat / Fedora
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2002, 03:03 AM
  5. Changing Refresh rate??
    By otheos in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2001, 10:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •