Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2962
Enabling CMOS/BIOS setup
Results 1 to 5 of 5

Thread: Enabling CMOS/BIOS setup

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    82
    When I turn on my PC, it goes right to the windows xp screen and skips right past the setup screen. Is there a way I can set it up so I can go into the settings?

  2. #2
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    Usually hitting DEL or F2 as soon as you turn on the computer will get you into setup.

  3. #3

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Neer Springfield, MA
    Posts
    443
    I just tried it and pressing f2 worked for me..........
    "If you enjoy what you do, you'll never work another day in your life."

    My man confucius said it well :D

    Why is my signature text blue I did not make it like that??

  5. #5
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    Look in your manual.

Similar Threads

  1. Enabling php for directory in Apache
    By honey bee in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2007, 01:30 PM
  2. getgrnam failed for$Enabling swap space
    By infinite_root in forum Linux - General Topics
    Replies: 8
    Last Post: 11-15-2003, 08:07 AM
  3. Enabling DMA for dvd
    By in forum Linux - General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2002, 02:17 AM
  4. Enabling Java
    By Bogler in forum Redhat / Fedora
    Replies: 14
    Last Post: 06-05-2002, 02:52 PM
  5. Is enabling quotas different on Ext3 than Ext2?
    By tolstoy in forum Linux - General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2002, 03:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •