Results 1 to 2 of 2

Thread: remote desktop wows

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1

    Thumbs up

    I have 2 xp pro systems. I'm trying to use remote deskop to control one of
    the PC's. I believe I have everthing setup correctly however on the target
    machine I have to be logged on locally in order for remote deskop to
    operate. If I don't sigh on locally, when I attempt to sign on via remote
    desktop, I get the login screen and I enter the password, I get the
    background image off the remote PC and then I get a popup that says logging off and the connection is closed.

    I'm thinking it could be a problem starting up apps while running from a remote session. Anyone have any experience with this kind of problem?

    Thanks,

  2. #2
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    I bevlieve the remote desktop on xp requires the system to be logged in locally but there might be ways around it. Did you try RealVNC?

Similar Threads

  1. Mapping a folder throgh Remote Desktop
    By sdanielraja in forum Windows - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 03-23-2012, 06:37 AM
  2. Remote applications, Actually remote Windows Question.
    By Stevef22 in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2006, 06:11 AM
  3. How to configure the remote desktop connectio
    By mahen in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2005, 07:19 AM
  4. Remote Desktop Port Forwarding
    By coolego1 in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2005, 10:07 PM
  5. remote control
    By sentme_mail in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2003, 09:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •