Results 1 to 10 of 10

Thread: Cannot see GIF images on explorer.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    85
    I have Windows Xp and Explorer 6 but i cant see any gifs on inter net explorer.
    Ive gone to Internet options and checked that everything is clicked. But still nothing. I can see Gifs but they dont animate. Can anyone help? Thanks

  2. #2
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    so you can see the logo and stuff, there's an animation in your sig, is it not working at all?

    You can try restoring defaults. Just go to Tools - Internet Options - Program - click on Restore Defaults.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Barcelona
    Posts
    195
    Maybe it's your internet connection?

  4. #4
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    Likely not, if he can see it in a different browser. I'd say messed up settings.

    @Marik, also restore defaults on the advanced tab in IE options.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Barcelona
    Posts
    195
    He only mentioned IE.
    Nothing about seperate browsers.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    85
    I tried both of the things you said gen but still nothing.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    82
    I don't know if it's the same for XP, but this is how you would do it in 98 & Me

    Tools>Internet Options>Advanced

    Then check for show animations. If it's not checked, then that should fix it. That's my 2 cents

  8. #8
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    Restoring defaults on advanced tab should do that for him, which I already suggested and it failed.

    Next thing I can suggest is to repair IE. You can do that from add and remove programs, Windows components. Fixing it will replace all DLL files with fresh copies and should fix all problems no matter what.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    85
    thanks gen ill try that

  10. #10
    Mentor
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,159
    So did you fix it yet Marik?

Similar Threads

  1. SSL Explorer
    By jro in forum Linux - General Topics
    Replies: 5
    Last Post: 07-31-2007, 12:28 PM
  2. Set of images
    By omidkamangar in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2007, 03:43 PM
  3. ISO Images
    By omidkamangar in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2006, 09:31 PM
  4. Images
    By CPU in forum Announcements and Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2005, 07:00 AM
  5. .cue / .bin CD images
    By kornp in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2003, 07:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •