Results 1 to 3 of 3

Thread: POP3 Error!

  1. #1
    Member honey bee's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Pakistan
    Posts
    146

    Question POP3 Error!

    Hello!

    I have a problem.Don't have any idea why this is happening.When i try to telnet my POP3 service using the command "telnet localhost 110", i get connected but don't get any messages further and if i try to quit, the command also don't works.

    In /etc/services port 110 is enabled and i m not getting any error for connection.If any of you can suggest me how to find the problem, i'll be very thankful.


  2. #2
    hello,
    is telnet demaon running? I know this is typically not. Also - if it is running is your telnet deamon set up to use port 110? i thinks its default port is 22...
    telnet mtrek.game-host.org 1701

  3. #3
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935
    Quote Originally Posted by honey bee
    When i try to telnet my POP3 service using the command "telnet localhost 110", i get connected but don't get any messages further
    Well if you can get it connected, then the POP is working.

    if i try to quit, the command also don't works.
    If it's in CLI mode, hit Ctrl and C at the same time?

    In /etc/services port 110 is enabled
    /etc/services is just a reference. You can't enable services here.

    May be try setting up a POP connection from the client program?
    LinuxVillage - The truely community run Linux/Floss forum !

    No IT BS !!

Similar Threads

  1. Squirrelmail for POP3!
    By honey bee in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-06-2006, 07:47 AM
  2. POP3/SMTP HowTo
    By trickster in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2004, 02:22 PM
  3. POP3 mail suggestions
    By trickster in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2004, 04:09 AM
  4. Win2k SMTP and POP3
    By Ashcrow in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2003, 01:28 AM
  5. I need help with Pop3 setup error on RH9.
    By cgchris99 in forum Linux - General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2003, 03:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •