Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Wiki / PETs Logins
Results 1 to 10 of 18

Thread: Wiki / PETs Logins

Hybrid View

  1. #1
    Administrator Advisor peter's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    882

    Wiki / PETs Logins

    I've been getting reports that forum login credentials are not working for the PETs wiki.

    I have created a test forum account and the login seems to work correctly.

    I know it sounds trivial, but I just want to make sure that those with problems are using a correct username/password combination. Please try logging out of the forums and try logging in a gain to verify the password, and then try the password on the wiki.

  2. #2
    Advisor Outlaw's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Clifton Park, NY
    Posts
    630
    I was able to log in to the WIKI once. That is the PC I use to update PETs, and can still do that, probably due to cookies. On other PCs I cannot log in. I did what you said and can't make it work. I changed the forum password and tried unsuccessfully on a different PC. I tried multiple times to use the lost password feature on the WIKI create account or log in page even with copy and paste of the new passwords that were sent.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  3. #3
    Administrator Advisor peter's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    882
    Please try again. I reinstalled the plugin.

    I also cleared the openfree cookies and it seems to work OK.

  4. #4
    Advisor Outlaw's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Clifton Park, NY
    Posts
    630
    Still cant.

    I logged out of OFO, cleared all cookies, cache, passwd from browser,closed browser and opened (firefox) logged into forum. Could not log into PETs with forum passwd.

    Wonder if its an imported account only prob?
    Last edited by Outlaw; 03-02-2006 at 05:24 PM.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  5. #5
    Administrator Advisor peter's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    882
    Please try again. I deleted you account in the Wiki. A fresh login should copy your credentials over from the forums.

    Try to log out and in from different computers. It has worked repeatedly for the test user.

  6. #6
    Advisor Outlaw's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Clifton Park, NY
    Posts
    630
    It seems to not copy. On two different PCs I get
    Code:
    There is no user by the name "Outlaw". Check your spelling, or use the form below to create a new user account.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  7. #7
    Mentor jro's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    1,206
    Thats the same error I get Outlaw 'cept s/Outlaw/Jro/
    jro -
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    Linux counter#:213782
    GnuPG ID: 406238E7

  8. #8
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935
    Quote Originally Posted by Outlaw
    Wonder if its an imported account only prob?
    Dont' think so since I can log in okay.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - The truely community run Linux/Floss forum !

    No IT BS !!

  9. #9
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935
    I spoke too soon ....

    I just tried logging out and logging back in. NO GO ...

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - The truely community run Linux/Floss forum !

    No IT BS !!

  10. #10
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935
    I also asked WiKi to send my passwd but never got it. Send mail function broken?

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - The truely community run Linux/Floss forum !

    No IT BS !!

Similar Threads

  1. Lost my logins!
    By dgermann in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-2006, 04:20 AM
  2. Frontpage Logins...
    By mcangeli in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2005, 12:17 PM
  3. Novell Grace Logins
    By countach44 in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2005, 09:16 PM
  4. Passwordless logins
    By Schotty in forum Linux - General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2003, 05:48 PM
  5. Restrict root logins
    By Blaqb0x in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2003, 08:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •