I downloaded a bunch of kde 3.04 rpms from Suse's site. I installed about a half dozen of them and now when I try to install anymore I am getting a signal 11 error (SIGSEGV). Even ones I had no trouble with before. Here is the "backtrace" from the KDE crash handler:

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[New Thread 1024 (LWP 1491)]

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...0x40ffe099 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#0 0x40ffe099 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#1 0x41078bd8 in __DTOR_END__ () from /lib/libc.so.6
#2 0x40dfb072 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#3 0x405f112e in KCrash::defaultCrashHandler ()
from /opt/kde3/lib/libkdecore.so.4
#4 0x40df8a74 in pthread_sighandler () from /lib/libpthread.so.0
#5 <signal handler called>
#6 0x4084f302 in QPainter::begin () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#7 0x408d4103 in QPainter::QPainter () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#8 0x409fe3e9 in QTextEdit::repaintChanged () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#9 0x40a06b05 in QTextEdit::setFont () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#10 0x08093b3d in procbuf::~procbuf ()
#11 0x08094372 in procbuf::~procbuf ()
#12 0x08073637 in KDialog::marginHint ()
#13 0x40f739ed in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6

I would appreciate any help. Thanks.