Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Compaq NIC not be configured
Results 1 to 5 of 5

Thread: Compaq NIC not be configured

  1. #1
    kyiu
    Guest

    Compaq NIC not be configured

    ??? I recently migrated my Linux RH7.3 to an old Compaq DeskPro. The box has an onboard NIC (NetFlex 3/P). For some reasons RH see it as a system device when I query the system using the hardware device utility. It even allocated the "tlan" module. How can I reconfigure it so that RH sees it as a network device?

    I have existing NIC from the old box.

    Ken

  2. #2
    Spot
    Guest

    Re:Compaq NIC not be configured

    Not sure which DeskPro you have but a search at http://groups.google.com/advanced_group_search for:
    network linux "Compaq DeskPro"
    comes up with lots of hits. You say it's an older machine, so chances are there's some hits there that should help you.
    If you can narrow down the model a bit more, I'm pretty sure you can come up with something more useful.

  3. #3
    kyiu
    Guest

    Re:Compaq NIC not be configured

    Yes, the old machine is a compaq deskpro 6000 /w Pentium Pro 200mhz. The problem is...RH detected the hardware, it made the mistake of configuring the hardware under system device. It even allocated the driver module (tlan). But no device configured (ethernet). :-\ Does this make any sense? ??? May be I'm confused :P

    Ken

  4. #4
    JimH
    Guest

    Re:Compaq NIC not be configured

    From what I see the tlan module is the correct module for your card. It sounds like you just need to configure your network setting.

    Just use "neat" of hand edit /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0

    It sounds like the module is being loaded, but you can see by using: /sbin/lsmod

    Jim H

  5. #5
    kyiu
    Guest

    Re:Compaq NIC not be configured

    It's working now. I added it as a 2nd ethernet (eth1) using the network configure utility. I selected the ThunderLand adapter for driver module.

    Thanks

    Ken

Similar Threads

  1. Linux on Compaq N800c
    By troyski22o in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2009, 07:34 AM
  2. configured NTP
    By venkat in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2005, 11:41 PM
  3. Getting XFree86 Configured
    By gmoreno in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2005, 04:07 AM
  4. Compaq Armada and RH 9.0
    By gjansky in forum Linux - General Topics
    Replies: 12
    Last Post: 08-06-2003, 05:40 PM
  5. Redhat 9 on Compaq laptop
    By SwampDonkey in forum Redhat / Fedora
    Replies: 11
    Last Post: 05-19-2003, 11:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •