Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Anyone use Konqueror for the forums? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Anyone use Konqueror for the forums?

  1. #11
    x0xCRIZx0x
    Guest

    Re: Anyone use Konqueror for the forums?

    Hi all. Well, I installed java2 last nite (before reading this thread actually) in Mozilla. Ok, so java applets are now working for Mozilla and Netscape. JimH, you were right about the javascript in Konqueror. Turning it off seemed to do the trick for the discussion page. But, java in Konqueror is still not functional. The java plugins were installed in my mozilla folders, so I linked the 'Path to java executable' to my javaplugin.so file in my mozilla plugins folder (it's not in my netscape folders). Is this the correct file to link to? In any case, I tested it out on some pages with java applets. I would just get "Loading Applet" in a gray box, nothing more. Any thoughts? Thanx guys

  2. #12
    x0xCRIZx0x
    Guest

    Re: Anyone use Konqueror for the forums?

    Hi all. Well, I installed java2 last nite (before reading this thread actually) in Mozilla. Ok, so java applets are now working for Mozilla and Netscape. JimH, you were right about the javascript in Konqueror. Turning it off seemed to do the trick for the discussion page. But, java in Konqueror is still not functional. The java plugins were installed in my mozilla folders, so I linked the 'Path to java executable' to my javaplugin.so file in my mozilla plugins folder (it's not in my netscape folders). Is this the correct file to link to? In any case, I tested it out on some pages with java applets. I would just get "Loading Applet" in a gray box, nothing more. Any thoughts? Thanx guys

  3. #13
    x0xCRIZx0x
    Guest

    Re: Anyone use Konqueror for the forums?

    sorry for the double post,browser error :-/

  4. #14
    JimH
    Guest

    Re: Anyone use Konqueror for the forums?

    Might be another problem related to Mandrake 8.1. I have not setup Java on Mandrake 8.1 yet. Are you using the right plugin for Konqueror? Konqueror supports netscape 4.x plugins. Mozilla uses netscape 6.x plugins. Make sure you have Konqueror set to the right plugin.

    Jim H

  5. #15
    JimH
    Guest

    Re: Anyone use Konqueror for the forums?

    Criz, I booted my Mandrake 8.1 install to see if the Java plugin worked in Konqeuror. It doesn't. In order to get java to work I had to set the java path to:

    /usr/java/jdk1.3.1/jre/bin/java

    Java applets load slow, but it does work. I did the same thing for Konqueror in RH 7.1.94 and it works there also.

    Jim H

Similar Threads

  1. Konqueror Web Browser
    By mugs in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 9
    Last Post: 12-01-2002, 06:04 AM
  2. SSL defeated in IE and Konqueror
    By cloverm in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2002, 07:48 PM
  3. Konqueror and Java
    By cga in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 3
    Last Post: 07-01-2002, 07:20 AM
  4. This site and Konqueror
    By cga in forum Announcements and Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2002, 06:06 AM
  5. Problem with cookies in Konqueror
    By praetorian in forum Linux - General Topics
    Replies: 7
    Last Post: 12-09-2001, 06:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •