Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
problems setting up a mail server - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: problems setting up a mail server

  1. #11
    Moderator
    Advisor
    redhead's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    811

    Re:problems setting up a mail server

    Just a thought, recieving mails seems not to be a problem, hence you can telnet in on port 25, but sending is...
    Could it be that your ISP has some sort of filter on outbound port 25 connections so you have to set some host of theirs as a smart-relay on outbound messages ?
    Have you tried ie: telnet mgw1.diku.dk 25 to see if you can connect outgoing to a port 25.

  2. #12

    Re:problems setting up a mail server

    Great friggin idea man! I had never considered that! Here is what happened when I tried to telnet from my laptop over my wirelessnetwork:
    Code:
    C:\Documents and Settings\Mark>telnet mgw1.diku.dk 25
    Connecting To mgw1.diku.dk...Could not open connection to the host, on port 25:
    Connect failed
    Thanks! I will check my isp for settings and let you guys know what I find.

  3. #13

    Re:problems setting up a mail server

    Those bloddy bastards! They blocked port 25 and never told me!! >

    http://help.cableone.net/email/port25/faq.aspx

    I can understand why, but still, it just pisses me off.

  4. #14
    Moderator
    Advisor
    redhead's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    811

    Re:problems setting up a mail server

    From the FAQ, it looks as if you'd just have to set mail.cableone.net as a smart relay for outbound SMTP connections, then all should be well.

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    253
    Frrkh hmd

  6. #16
    Moderator
    Advisor
    redhead's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    811
    yeah I forgot, they've turned on some grey-listings in their mailserver, so when mailing it wont accept untill the message gets resend from orrigin.

    But it seems my suggestion made mountainman search further for a solution.
    Don't worry Ma'am. We're university students, - We know what We're doing.
    'Ruiat coelum, fiat voluntas tua.'
    Datalogi - en livsstil; Intet liv, ingen stil.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-21-2011, 12:06 AM
  2. Problems Setting up Mail Server
    By petcol in forum Linux - General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2005, 12:05 AM
  3. Problems sending mail to users on my mail server
    By Ed McCorduck in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 8
    Last Post: 06-23-2004, 10:18 AM
  4. Setting a new mail server
    By Vaish in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2004, 05:51 AM
  5. Problems setting up Web/Mail/DNS
    By Vagrant in forum Linux - General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2003, 11:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •