Win98se/Slack8 dualboot not currently active b/c win98se prob.
Windows just hangs or stops loading after startup splash. Dusted and cleaned then did fresh reinstall. Still its slooow or freezes at startup. Ran HDD diagnostic... System setup is: SY6BA+IV mobo suposed to be running HPT 366 drivers, win98 15gb ATA 66 HDD, Slack8 10gb ATA66, PIII600SEC CPU. In my bios and device manager appropriate settings r displayed and Powermax.exe diagnostic results display:
HPT370 Primary Master No Device Found
HPT370 Primary Slave No Device Found
HPT370 Secondary Master No Device Found
HPT370 Secondary Slave No Device Found
HPT370-1 Primary Master No Device Found
HPT370-1 Primary Slave No Device Found
HPT370-1 Secondary Primary No Device Found
HPT370-1 Secondary Slave No Device Found
PIIX4 Primary Master Asus CD-S520n/A
PIIX4 Primary Slave No Device Found
PIIX4 Secondary Master Plextor CD- R PXw8432T
PIIX4 Secondary Slave No Device Found
HPT370-1 Secondary Slave No Device Found
I could not find HPT370 w/ Explorer's Find Appy? Please help explain how to fix this.
Dont hav raid drives just ata66. System ought to be setup w/ hpt366 not hpt370? Hav C:\win\sys\iosubsys\hpt366.mpd ver1.28
c:\win\sys\isosubsys\hptpwr.vxd (ver 1.23) and I think my bios is ver. 1.25? Help!
Device Manager settings are :
Disk Drive:
Maxtor 51024u2
Maxtor 51536U3 Driver Display: Driver Standard Disk Drives 1999
Hard Disk Controllers:
Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller
Primary IDE Controller (dual fifo)
Secondary IDE Controller (dual fifo)

Seems like my Soyo Mobo HPT366 Drivers, Disk Drivers, CPU info and ms win98se software is not communicating. The install was in 2000 and I cant find my notes. I hav forgotten how to install uninstall and reinstall hpt366 and the dang, intel smthng or another bridge... Thnx ( Been away working a job for 2yrs.. Hi, everyone