Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Gmoreno - Your AMD64 box
Results 1 to 9 of 9

Thread: Gmoreno - Your AMD64 box

  1. #1
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Gmoreno - Your AMD64 box

    If I remember correctly, you've got yourself AMD64 box? If so, what distro did you install on it? A few people are having problem installing Ubuntu on it so I'd like to see if you've encounter any issues. Mine works perfectly so I'm puzzled. :-\

  2. #2

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    It really has always been about fedora. I havent have much problems except for getting software for x86_64. I might just try installing ubuntu. I have a 80 gig hd now.

  3. #3
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    Yeah, that's cool .... If you install Ubuntu on it, let me know the progress, will you? Then may be we can help others on why it's such a problem installing them.

    I want to try Fedora and Debian on my 64 box as well but I have got no time to mess around with even though I've got 300 GB SATA drive.

    Is yours SATA HDD?

  4. #4

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    Yup. I ditched my dying ide. I got it for 50 bucks. 20 gigs was already enought room for me.

  5. #5

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    I've been using SuSE x86_64, and I'm liking it. Some of the software is a little dated though...

  6. #6

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    Compunuts:
    I was not able to install Ubuntu. It gave me some error message about boot strap. I had same prob with i386 on my friends computer.

  7. #7
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    Which one did you install? Horay (released) or Breezy (dev)? I can send you the CD if it will make a difference since I got it working OK.

  8. #8

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    I tried installing 5.10. I am not sure if a diff cd will make a diff. Hey BTW when you are in town Pleasanton/Dublin let me know. Maybe we could go out for lunch or something.

  9. #9
    Moderator
    Good Guru
    Compunuts's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    California
    Posts
    3,935

    Re:Gmoreno - Your AMD64 box

    Mine still is Horay so I think may be that's the reason. Breezy on my laptop is all screw up now with the last udev bug.

    Oh yeah, let me also know if you come down to SJ/SC area. We can hang out sometime. Really though, we are only about 30 mins drive from each other. ;D

Similar Threads

  1. Slackware AMD64
    By GhostDawg in forum Linux Distros
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2006, 12:40 PM
  2. AMD64 SUSE 9.1 ISSUES
    By cwhiting1 in forum Linux - General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2004, 03:24 AM
  3. AMD64 Linux?
    By Ashcrow in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 11-02-2003, 02:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •