Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Madwifi - modprobe errors during 'make install'
Results 1 to 2 of 2

Thread: Madwifi - modprobe errors during 'make install'

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    8

    Madwifi - modprobe errors during 'make install'

    Hi there

    I'm trying to install the Madwifi driver (& have been for days). I can (finally) successfully run make. When I run make install I get many
    depmod: unresolved symbol in <filename.o>

    Consquently, when I go to run 'modprobe ath_pci' I get a message saying that it can't be installed because there are unresolved symbols. I also get a message saying that the license is not GPL (or something to that effect), despite there being a a line in the code specifying the license to be "BSD/GPL".

    I can see that many other people have had this problem as well, but I can't find any answers. Any help would be greatly appreciated as I've been trying to install this driver for a week now! :?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    253

    Re:

    Frrkh hmd

Similar Threads

  1. make backup/image of centos5 to install on new server
    By beemer832 in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2010, 05:49 AM
  2. How to make a SuSE Install CD
    By peter in forum Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2008, 01:19 AM
  3. madwifi and wpa_supplicant (UPDATED)
    By JoeyJoeJoe in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2007, 11:26 PM
  4. modprobe: can't locate module scsi_hostadapter
    By x in forum Linux - General Topics
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2003, 03:16 PM
  5. does /sbin/modprobe emu10k1 always need to be run?
    By Stuart in forum Linux - Software, Applications & Programming
    Replies: 9
    Last Post: 12-06-2002, 08:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •