Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: cds not mounting

  1. #21

    Re:cds not mounting

    [quote author=trickster link=board=2;threadid=9170;start=0#msg82923 date=1084022866]
    [quote author=The Great Mojo Jojo link=board=2;threadid=9170;start=0#msg82902 date=1083986623]
    Hey Paul

    this is what mount shows

    Code:
    /dev/hda6 on / type xfs (rw,noatime)
    none on /dev type devfs (rw)
    none on /proc type proc (rw)
    none on /dev/shm type tmpfs (rw)
    /dev/cdrom on /mnt/cdrom type iso9660 (ro)
    [/quote]

    Am I missing something?

    Accoording to this, your cd is mounted!!
    [/quote]

    Yeah... i just noticed that too! (thanks trickster).. what happens when you do a `ls /mnt/cdrom` ?

    also run..

    `lsof` to see what is using the cd.

    This might be (ir)relevant so: what Destop Env. are you using? I found a similar problem on google and the person was using KDE and he switched to a different DE and he got it running.

  2. #22

    Re:cds not mounting

    Hey ;D

    this is what is shows when I ls /mnt/cdrom

    Code:
    autorun.inf  help    maps      netgam~1.com  system    web
    directx7     logs    micros~1  setup.exe     system~1
    gamespy      manual  music     sounds        textures
    and i'm using kde3.2.1 but i'm trying to install kde3.2.2 right now

  3. #23

    Re:cds not mounting

    I'm sorry to say you have no problems mounting the cd. Those are the contents of the cd. (looks to me like the contents of some Windows game...
    I'd say you have a problem with the application. Perhaps you need to tell it where you mounted your cd?

  4. #24

    Re:cds not mounting

    yea it always mounted right and those files are for UT:GOTY so how do I tell the installer where the cd is mounted ???

  5. #25

    Re:cds not mounting

    Are you installing by Wine, or through their installer?

  6. #26

    Re:cds not mounting

    i'm using the loki installer (strangely wont go into the GUI ???)

  7. #27

  8. #28

    Re:cds not mounting

    I tried

    $export SETUP_CDROM=/path/to/cdrom
    $sh ut-install-428.run

    and looked in my kernel for jolt extensions but I could not find it.

  9. #29

    Re:cds not mounting

    Just to be sure, here

    Code:
    export SETUP_CDROM=/path/to/cdrom

    You actually did

    Code:
    export SETUP_CDROM=/mnt/cdrom
    right?

  10. #30

    Re:cds not mounting

    yes is did use export SETUP_CDROM=/mnt/cdrom NWN is also having the same problem > >

Similar Threads

  1. Mounting help
    By SunDevil in forum Linux - General Topics
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2002, 08:13 AM
  2. Help With Mounting
    By netviper13 in forum Windows - General Topics
    Replies: 8
    Last Post: 10-23-2002, 07:15 AM
  3. Mounting
    By Micahizme in forum Redhat / Fedora
    Replies: 9
    Last Post: 08-28-2002, 03:10 AM
  4. Mounting a Cd
    By Feztaa in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 11
    Last Post: 12-31-2001, 04:56 AM
  5. mounting an iso?
    By krinkstar in forum Linux - General Topics
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2001, 09:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •