Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: cds not mounting

  1. #11

    Re:cds not mounting

    [quote author=The Great Mojo Jojo link=board=2;threadid=9170;start=0#msg82893 date=1083981522]
    Shit nothing wants to work > > >

    anyone wanna ssh into my pc
    [/quote]

    hmm...I will see what I can come up with...

    EDIT: Are you running this as root?

  2. #12

    Re:cds not mounting

    i'm mounting it as root and installing the games as root

  3. #13

    Re:cds not mounting

    hello,
    what filesystems are mounted? what does mount return?

  4. #14

    Re:cds not mounting

    Hey Paul

    this is what mount shows

    Code:
    /dev/hda6 on / type xfs (rw,noatime)
    none on /dev type devfs (rw)
    none on /proc type proc (rw)
    none on /dev/shm type tmpfs (rw)
    /dev/cdrom on /mnt/cdrom type iso9660 (ro)

  5. #15

    Re:cds not mounting

    humms - is there a process running that is using the cd? i know i had a three disk set i had that i needed to swap out between two drives to make it work...

  6. #16

    Re:cds not mounting

    nope nothing is using the drive. and I only have one

  7. #17
    Guest

    Re:cds not mounting

    Code:
    man umount
    Shouldn't it be:

    Code:
    umount /mnt/cdrom

  8. #18

    Re:cds not mounting

    What does ide-info return? or lside (as it may be named on some systems)?
    http://republika.pl/bkz/ide-info-0.0.3.tar.bz2

  9. #19

    Re:cds not mounting

    [quote author=CAssIus link=board=2;threadid=9170;start=0#msg82910 date=1083990185]
    Code:
    man umount
    Shouldn't it be:

    Code:
    umount /mnt/cdrom
    [/quote]

    It could also be `umount /dev/cdrom /mnt/cdrom` .. both of them work for me.

  10. #20

    Re:cds not mounting

    [quote author=The Great Mojo Jojo link=board=2;threadid=9170;start=0#msg82902 date=1083986623]
    Hey Paul

    this is what mount shows

    Code:
    /dev/hda6 on / type xfs (rw,noatime)
    none on /dev type devfs (rw)
    none on /proc type proc (rw)
    none on /dev/shm type tmpfs (rw)
    /dev/cdrom on /mnt/cdrom type iso9660 (ro)
    [/quote]

    Am I missing something?

    Accoording to this, your cd is mounted!!

Similar Threads

  1. Mounting help
    By SunDevil in forum Linux - General Topics
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2002, 08:13 AM
  2. Help With Mounting
    By netviper13 in forum Windows - General Topics
    Replies: 8
    Last Post: 10-23-2002, 07:15 AM
  3. Mounting
    By Micahizme in forum Redhat / Fedora
    Replies: 9
    Last Post: 08-28-2002, 03:10 AM
  4. Mounting a Cd
    By Feztaa in forum Linux - Hardware, Networking & Security
    Replies: 11
    Last Post: 12-31-2001, 04:56 AM
  5. mounting an iso?
    By krinkstar in forum Linux - General Topics
    Replies: 7
    Last Post: 12-04-2001, 09:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •